Del 2!

Vi väntade i det där huset som man är i innan man går på båten i 40 min innan vi kunde gå på. Den här gången var det bara en vanlig, JÄTTESTOR röd båt. :-(  ;-) De här gången fick jag hytt nr 8610. Vi gick sen och åt världens godaste buffé! Jag åt kycklingspett, en kycklingbit, ris och pommes. Och till efterrätt fanns det så mycket så jag typ dog. Smoothie, bärpaj, chokladpaj, gele´paj, polly, gelégodisar, minimunkar, melon, ananas, maränger, och en hel glassbox med kulglass!! (och lite till, kommer inte ihåg allt) :-P mums!!!!! När vi hade ätit upp fick man göra vad man ville. Jag och min bästis började med att spionera på killarna ;-) :-P. Men när dom hade upptäckt oss några gånger, och vi hade tappat bort dom en gång, vart det inte lika kul längre, för vi hörde att de skulle köra kull på hela plan 8. Så då gick vi fram och frågade om vi fick vara med. (Jag, Alva och min bff). Det fick vi, om vi räknade. Men Alva räknade jättefort, så dom hann nog inte sååå långt. Men vi delade upp oss, och snart var alla kullade. Då gick vi till Game Room, men det var tråkigt där, så då tänkte jag, Alva och min bff gå ut lite, men precis när vi öppnade dörren ringde min bff´s mamma och sa att vi skulle gå och lägga oss. Så det gjorde vi, vi skulle ju ändå upp 05:45 nästa dag... kvällsljuset från båten;

På morgonen vaknade vi och packade och gjorde oss i ordning. Exakt 06:10 gick vi ut ur hytten för att gå i land i Sverige! Vi åkte bil hela den 1 timmes långa vägen hem. 

Där tog den roliga lilla resan slut för i år, hoppas vi ses nästa år Finland! <3

Trötta, men glada hälsningar, //couscous<33