:( Det är sorgligt, det är det, men som Pippi uttrycker sig; Det måste ta slut någon gång för att det ska kunna komma igen. Pippi är nog min förebild! Men i mitt liv har man liksom inte riktigt tid att tänka på att det blir höst imorgon, för rätt var det är så är det höst, och då kan man bara ttänka på va kul man hade haft under sommarn! Och sen när man gjort det, kan man titta framåt och se allt som man KOMMER göra. Till exempel fyller jag år den 26 november. Det är inte så långt dit;) Och så är det Dala Dubbeln! Jag tror att jag ska springa med min kompis (nej inte liaa*) Vi vet inte riktigt vad vi ska va, men jag fick en bra idé igår, vi kan vara solglasögon/kräftor/motorvägar/ryttare med häst/träd/trasan och banane/kossor. Du kanske har något förslag? Det kan vara vad som helst! Den som ger flest förslag kan få en s/o på insta om man vill eller en tag här på bloggdn, då taggar jag din blogg! Så skyffla in förslag nu! Vi vill ju vinna utklädningstävlingen!!
Just nu sitter jag i bilen och är på väg till en tävling i Mariefred. Hoppas jag kommer bra! Jag kom precis på att jag aldrig har varut i den vär formen förut! ♥Så jag hoppas att jag inte bommar så mycket idag, så har jag nog en chans!
I tosdags var jag också på en tävling?, mdn inte av den vanliga sorten utan den här gången var det moantainbikeorientering! (Mtbo) JJag hade bestämt mig för att vinna så jag körze järnet redan från start, jag körde om min ena kompus som startat ungefär 5min före mig, påväg till tvåan. Sen kom jag fram till min andra kompis vid andra. Då gjorde hon allt hon kunde för att hållaa min fart och köa eter mig(hänga mig) . Det gi k sådär. Men jag slutade fyra och är väl inte jättenöjd, mwn det var trots allt bara killar före mig, så det. Äar nog bra ändå. Men nu är vi framme, önska mig lycka till och glöm inte kommentera vad vi kan klä ut oss till!
//couscous